Vierde editie Beursvloer

| , , , , 30 juli 2018

Aegon Leeuwarden opende woensdag 11 juli de deuren voor de vierde Beursvloer van de Leeuwarder Uitdaging.

Zo’n zestig bedrijven en maatschappelijke organisaties waren hier aanwezig om kennis te delen en tot succesvolle samenwerkingen te komen.

Tijdens de Beursvoer werden door Bentacera en notaris Marc Mark Jonker Roelants maar liefst 31 matches vastgelegd met een totale waarde van €154.750,-

Met een slag op de gong werd de Beursvloer geopend door Maarten Edixhoven van Aegon Nederland. Op de Beursvloer werd niet in geld gehandeld, maar juist in concrete zaken zoals kennis, materialen of diensten. Organisaties met een hulpvraag worden belangeloos geholpen door bedrijven met een passend aanbod.

Zo ging ‘Het Ware Noorden’ in op de vraag om een boekje redigeren voor de Stichting Nieuwkomers, kwam MerkMonsters met een marketing aanbod voor Dress for Success, creëerde ABN AMRO een match met Friesland Beeweegt voor verstelbare bureaus en stelde het CJIB hun callcenter beschikbaar voor Veilig Verkeer Nederland om een telefonische wervingsactie te realiseren!

De Social Award 2018 voor de meest bijzondere bijdrage werd gewonnen door YFK Marketing. De award werd gemaakt door cliënten van stichting Zorg op Maat en vol lof uitgereikt door Wethouder Friso Douwstra. Met de award en de Beursvloer zelf wil de Leeuwarder Uitdaging maatschappelijk ondernemen in Leeuwarden meer stimuleren. ,,Samen werken aan maatschappelijke vraagstukken en de leefbaarheid van kwetsbare groepen mensen vergroten is waar de Leeuwarder Uitdaging voor staat”, aldus Margriet Gerritsma, manager van de Leeuwarder Uitdaging. Nieuwe bedrijven die willen meehelpen aan deze mooie doelstellingen zijn dan ook van harte welkom.

Over de Leeuwarder Uitdaging
De Leeuwarder Uitdaging slaat een brug tussen bedrijfsleven en samenleving in de gemeente Leeuwarden. We werken samen met onze partners: Aegon, Achmea, Friesland Zorgverzekeraar en Friesland Campina en vele ondernemers aan maatschappelijke vraagstukken waarbij de leefbaarheid in Leeuwarden centraal staat. We helpen maatschappelijke organisaties met een hulpvraag op het gebied van Kennis, Materialen en Menskracht en maken ons sterk voor kwetsbare groepen in onze stad.