De volgende beursvloer komt er aan!

wanneer: woensdag 11 juli
Aegon: Snekerkade 1 in Leeuwarden

We willen je van harte uitnodigen bij de 4e editie van onze Beursvloer. De Beursvloer is al jarenlang een succesvol event, georganiseerd door de Leeuwarder Uitdaging. Op onze Beursvloer wordt niet in geld gehandeld, maar in veel mooiere zaken zoals Kennis, Materialen en Menskracht. Bedrijven en maatschappelijke organisaties treffen elkaar op informele wijze en kijken hoe ze elkaar kunnen helpen en versterken door middel van samenwerking en kennisdeling.

Samen met de NDC zetten wij de meest maatschappelijk betrokken ondernemers van Leeuwarden deze beursvloer in het zonnetje. Tijdens de beursvloer vertellen onze sociale en politieke partners over het belang van sociaal maatschappelijk betrokken ondernemen in Leeuwarden. Talant vertelt hoe zij samen met Grand Café Z hier invulling aan heeft gegeven en hopen je hier natuurlijk mee te inspireren. De bedrijven die een mooie bedrage leveren op de Beursvloer, maken kans op een Award en worden met hun bijdrages vernoemd genoemd in een speciale editie van een NDC weekblad. De award wordt ontwikkeld en beschikbaar gesteld door een sociale partner van de Leeuwarder Uitdaging.

Voor bedrijven
Als ondernemer kun je echt iets betekenen voor de Leeuwarder samenleving. Werk samen met ons aan maatschappelijke vraagstukken zoals armoede of eenzaamheid, help maatschappelijke organisaties met een simpele hulpvraag of stel je netwerk en kennis beschikbaar. Wat je bijdrage ook is, samen maken we het verschil en kunnen we Leeuwarden een klein beetje mooier maken! We zien je daarom graag 11 juli op onze Beursvloer.

Meld jouw bedrijf hier aan.

Voor organisaties
Ook deze editie kan kun je als maatschappelijk organisatie weer een mooie hulpvraag bij het bedrijfsleven presenteren. Het is hierbij natuurlijk van belang om deze concreet, maar ook realistisch te presenteren. Veel bedrijven stellen graag hun kennis en netwerk beschikbaar om jouw organisatie een stapje verder te helpen of denken graag mee met de inzet van bijvoorbeeld eigen medewerkers. Zo is Aegon bijvoorbeeld aanwezig om je hulpvraag op het gebied van financiën direct te beantwoorden!
Daarnaast hebben we deze editie een aantal statafels beschikbaar zodat je je organisatie nog beter kan presenteren met passend promotiemateriaal. Laat ons even weten als je hier gebruik van wil maken.

Meld jouw organisatie hier aan.